Fabrikant van Tanks voor Warmteopslag, Olie, Mazout, Plantaardige olieėn, chemicaliėn, Regenwater, Pellets en vloeistoffen. 

Deutsch  I   English  I   Francais  I   Polish  I   espagnol

 

Kunststof Regenwatertanks

kunststof binnentanks Kunststof binnentanks van Dehoust zijn geschikt voor de opslag van water en regenwater. De tanks zijn leverbaar van 1.000 tot 4.000 liter en onderling koppelbaar.. . . . .
Meer over kunststof binnentanks »
 

Tanks voor Warmteopslag Liggend Ondergronds

warmteopslagtanks De warmteopslagtanks  zijn gemaakt voor ondergrondse horizontale plaatsing en voor de opslag van warmte bij bijvoorbeeld thermische zonne-energie, warmtepompen etc. . . . . 
Ondergrondse warmteopslagtanks  »
warmteopslagtanks, mazouttanks, olietanks, kunststof tanks, watertanks, stalen tanks, adbluetanks, ad-blue tanks
Tanks voor Warmteopslag Staand Bovengronds
warmteopslagtank staand De warmteopslagtanks Staand Bovengronds van zijn gemaakt voor verticale plaatsing en voor de opslag van warmte bij bijvoorbeeld thermische zonne-energie, warmtepompen etc. . . . . Staande warmteopslagtanks  »
Tanks voor Warmteopslag Liggend Bovengronds
warmteopslagtanks bovengronds De warmteopslagtanks Liggend bovengronds van zijn gemaakt voor horizontale plaatsing en voor de opslag van warmte bij bijvoorbeeld thermische zonne-energie, warmtepompen etc. . . . . Liggende warmteopslagtanks »
warmteopslagtanks, mazouttanks, olietanks, kunststof tanks, watertanks, stalen tanks, adbluetanks, ad-blue tanks
Mazouttank (Olie) Kunststof
De mazouttanks Trio safe zijn meerwandige tanks van kunststof. Speciaal ontwikkeld voor de opslag van olie oftewel mazout. Speciale koppelsets maken plaatsing eenvoudig ... Meer over mazouttank trio-safe »
Mazouttank (Olie) Staal
mazouttank staal PE-Kombi De Mazouttank Staal van heeft een stalen buitenwand en een kunststof binnentank. Beter bekend als de PE-Kombi. Complete aansluitsets maken opstelling en aansluiting eenvoudig . .  . Meer over mazouttanks van staal  »
warmteopslagtanks, mazouttanks, olietanks, kunststof tanks, watertanks, stalen tanks, adbluetanks, ad-blue tanks
Staaltanks
tank staal De staaltanks van zijn cilindervormig en geschikt voor verschillende vloeistoffen uit de lijst van DIN6601. De stalen tanks zijn dubbelwandig en op klantwens kunnen ze voorzien worden van een coating . . . . Lees meer over staaltanks »
AdBlue Tanks
adblue tank De kunststof Adblue-tanks zijn van HD-PE en in verschillende formaten leverbaar. De tanks zijn niet alleen geschikt voor Adblue maar in principe voor vloeistoffen met een dichtheid tot 1,15 g/cm3 . .. Meer over Adbluetanks »
 
Lekbakken en Opvangbakken
lekkbakken en opvangbakken De PE-lekbakken gelden als secundaire beveiliging van vaten voor verschillende olieėn, Adblue, Amoniak, fotochemicaliėn etc. . De opvangbakken zijn van PE en kunnen op maat gemaakt worden . . . Lees meer over lekbakken »
 
Grijswater
grijs water De grijswatersystemen van Dehoust GEP vangen het douche- en badwater op en recyclen dat. Dit gezuiverde en gefilterde water kan worden gebruikt voor toiletspoeling, wasmachine en tuin . . . . Lees meer over Grijswater systemen »
 
Drukvaten
drukvaten staal De stalen drukvaten zijn leverbaar voor drukken van 1 tot 20 bar. Volume is leverbaar tot 100.000 liter. Diameter is er tot maximaal 400 cm. Wanddikten tot 16 mm, er is dus erg veel maatwerk mogelijk . . . Lees meer over drukvaten »
 
Kunststof tanks voor water
De kunststof tanks voor water, type AQF Aquaflow zijn geschikt voor de opslag van water, grijs water, afvalwater. De AQF tanks zijn leverbaar van 570, 690, 750 en 1.000  liter en zijn uitbreidbaar . . . Meer over kunststof AQF-tanks »
 
Industrietanks Kunststof
industrietanks kunststof De Enkelwandige tanks van HD-PE. Ze zijn licht qua gewicht en geschikt voor levensmiddelen en chemicaliėn zoals smeerolie, hydraulische olie, plataardige oliėn, ammoniak, koelvloeistof (ethylenglykol), etc. . . . Kunststof tanks »
 
Dieselolie Tanks
dieseltanks De dieselolietanks hebben een stalen buitenwand en een kunststof binnentank van HD-PE. De tanks zijn geschikt voor afgewerkte olie, dieselolie, smeerolie, hydrauliekolie conform “bauartzulassung Z-40.21-53” . . . . . Dieselolietanks »
 
Dieselolie Batterijtanks
dieselolietanks De dieselolie batterijtanks kunnen gekoppeld worden tot een set van maximaal 5 tanks, en kunnen in willekeurige vorm opgesteld worden in de ruimte. Het totale systeem is TüV gecertificeerd . .  . . . Meer batterijtanks »
 
Regenwatertanks Staal
regenwatertank De stalen regenwatertanks zijn leverbaar tot een maximaal volume van 100.000 lieter en ze zijn voorzien van een kunststof coatin. De tanks kunnen worden voorzien van speciale Trident regenwaterfilters. . . Regenwatertanks »
 
Platte Regenwatertanks
platte regenwatertank De platte regenwatertanks zijn geschikt voor regenwater, dankzij de platte vorm is het grondwerk minimaal, zeer ondiep graafwerk en is de tank geschikt voor plaatsen met hoog grondwater . .  . . .
Meer over de platte regenwatertanks »
 
Ondergrondse Regenwatertanks
ondergrondse regenwatertank De ondergrondse kunststof regenwatertanks zijn leverbaar van 1.500 tot 10.000 liter en zijn voorzien van drie buisdoorvoeringen, eventueel voorzien van trident filters . . .
Meer ondergrondse regenwatertanks »
 
Regenwaterput Beton
regenwater beton De regenwaterputten van beton zijn leverbaar van 3.000 tot 20.000 liter, worden geleverd inclusief betondeksel. Eventeel kunnen ze voorzien worden van boringen voor buisdoorvoeren . .  . . . Meer regenwaterputten van beton »
 
Combitank Beton
Regenwater Combitank De Combitanks van beton zijn betonnen regenwaterputten met een speciaal prefab ingebouwd Trident regenwaterfilter. Putten zijn leverbaar van 4.500 tot 20.000 liter . . . .
Meer over Regenwater Combitanks »
warmteopslagtanks, mazouttanks, olietanks, kunststof tanks, watertanks, stalen tanks, adbluetanks, ad-blue tanks
Stalen Tanks Roestvrij Staal
tanks roestvrij staal

De tanks van roestvrij staal zijn leverbaar tot 100.000 liter en geschikt voor een druk van 1 bar tot 20 bar. Wanddikte tot 16 mm, lengte tot 18 meter. Diameter tot max. 400 cm. Veel maatwerk mogelijk . .  Meer over tanks van roestvrij staal >>

PE Tanks Maatwerk
tanks pe maatwerk

De tanks kunnen op maat gemaakt worden, maar niet enkel de tanks ook bakken op maat, of platen, of aansluitingen, of buisstukken, of flenzen, of leidingen, kortom er is veel maatwerk mogelijk . . . Meer over PE maatwerk >>